miercuri, 29 iunie 2016

REDUCERI SHEIN PANA LA 80%

Buna dimineata!
Este vara , e cald si reducerile fac furori  pe toate siteu-rile online cat si in magazine reale sau mall-uri
       Asa ca WWW.SHEIN.COM a pregatit o multime de oferte pentru voi , care mai de care mai tentante. Sunt haine atat de vara pentru zile foarte calduroase cat si pentru zilele de vara mai racoroase.Asa  ca ...stiti cu totii ca ...daca este vara  nu toate zilele sunt foarte calduroase si toride , mai sunt zile care ploua , sunt zile mai racoroase cu seri la fel de reci .De exemplu acum la mine este racoare , a plouat iar temperatura de afara nu depaseste 20 grade. Este destul de bine ca oricum am avut zile foarte calduroase in care abia puteai respira.Iar din cand in cand este bine venita si o zi doau mai racoroasa.
        Acum sa revenim la reducerile noastre, la produsele superbe si la multe alte oferte pe care SHEIN le-a pregatit pentru voi indiferent de zi si indiferent de temperatura de afara , aici zilnic gasesti o multime de oferte minunate.
         Am ales catev aproduse pentru a va arata ce puteti gasii azi aici si ce preturi suberbe au produsele.Dar .....sa va mai spun ceva;
-PENTRU ORICE COMANDA CARE DEPASESTE 30$ AVETI TRANSPORTUL GRATUIT .
Si pentru ca este vara , si se poarta culorile viu colorate ,am ales sa va prezint si eu cateva haine la fel de colorate.
Avem aici o superba ROCHITA PORTOCALIE foarte frumoasa de vara la  pretul de doar 21,99$.
Este o rochie foarte subtire si vaporoasa chiar daca este cu maneca lunga, este confectioanta din poliester si nu se intinde,Stilul sau vintage eset la mare cautare de aceea vreau s ava arat  un pont d eunde puteti cumpara si voi .Ce sa mai vorbesc despre culoare ,este foarte frumoasa si potrivita pentru vara .

Pentru ca am ales sa vorbim despre vara , despre culorile deschise ale verii am promis ca va voi arata tot ce inseamna culoare deschisa si placuta pentru vara .
Stiti chiar daca sunteti la mare , sau pe orice alt tip de plaja , este bine sa aveti cu voi si o rochie cassual, pentru ca niciodata nu sti unde ajungi si nu sti ce reuninui se pot intampla intre timp.Asa ca am ales o ROCHIE GALBENA
 O rochie superba tip creion foarte frumoasa si eleganta.Are o dantela superba in partea de sus iar partea de jos este din poliester.Are o marime medie pana la genunchi si o structura foarte elastica ce pune in evidenta silueta ta.Acum poti profita si tu de reducerea de peste 35% si o poti cumpara cu doar 14.99$, iar daca ai o comnada de peste 30$ ai si transport gratuit.
Cu cat comanda ta se mareste si discounturie sunt prezente .Fie ca comanzi de 30$ si ai transport gratuit fie ca ajungi la 60$ mai ai si alte beneficii , cum ar fi;
toate comenzile care depasesc 55% au si un cod de reducere de 40% daca adaugi codul de reducere KS40 la finalul comenzii.Iar o data ce comanda creste cresc si reducerile.la o comanda de peste 105% ai reducere de 45% daca adaugi codul de reducere KS45 plus transportul gratuit .Oare va puteti gandii cum este sa faci cumparaturi mai mult gratis decat cu bani? Uite aici la Shein  ai aceasta oportunitate.
Imi place foarte mult si acest MAIEU. Un maieu foarte frumos cu o culoare placuta si mai ales foarte placuta pentru vara.
 Este ideal pentru vacantele de la malul marii .Are si o broderie superba iar la baza are un volan foarte deosebit .Pretul este unul pe masura doar 9,99$.
Mie imi plac foarte mult aceste produse  si mai mult culorile sunt adorabile si placute.
Va recomand cu drag aceste  haine si va poftesc la cumparaturi !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COMANDA NOUA PE SHEIN.COM

Good evening to all!           I haven't written in a while and I thought it would be time to come back again. Today I placed a new orde...