marți, 28 iunie 2016

CUMPARA VARA HAINE DE IARNA

Bun gasit !
O noua zi un nou articol.Stiti ca este o vorba din batrani , iti  faci  iarna car si vara sanie.Asa si aici pe www.dresslink.com .Hainele de iarna acum au pan ala 85% reducere.De aceea am zis sa va arat si voua ce puteti gasii  . Eu am fost foarte surprinsa de ce am vazut in acest site , de  preturi si mai ales de produsele  foarte frumoase.
Asa ca.... nu am vrut sa pastrez pontul doar pentru mine si vreau sa impartasesc totul cu voi.

Imi place foarte mult aceasta HAINUTA NEAGRA .

 O hainuta superba pana in talie din blana  ecologica foarte pufoasa si foarte fina.Precum o pisicuta foarte blanoasa..Este o haina casual si d epetrecere care vine superb cu o rochie elegnata,  lunga  de seara .
Dupa cum vedeti aceasta haine este disponibila pe doua culori , o culoare pe negru tot iar o alta culoare combinata de alb cu negru .Este superba si acum vara are o mega reducere de peste 50%. Avand un pret de vanzare de doar 17,29%.

O alta hainuta superba este  si aceasta HAINA PIELE SINTETICA SI BLANA nepaipomenit de superba.
 O haina superba cu un stil casual/party ,are maneca lung a, este pan ain talie  si este confectionata din piele sintetica si blana ecologica.Doar privind aceasta haina iti vine sa o cumperi in secunda doi. Este foarte frumoasa si eleganta , si o poti purta atat l apetreceri cat si in viata de zi cu zi .

 Pentru ca vara lumea cumpara haine de vara si nu mai sunt tentati de hainele de iarna ,acum aceste haine au mega ,mega reduceri , multe persoane nu isi da seama ca daca vei cumpara vara haine de iarna ai ocazia sa le iei la preturi foarte mici. De exemplu aceasta superba haina  are o reducere de peste 75% din pretul ei pe timp de iarna cand atunci costa 110.77$ ,.....acum dupa ce i s-a aplicat aceasta mega reducere a ramas la pretul de doar  25.06$ . Cum sa refuzi o asa oferta? Cum sa nu faci o comanda imediat?

Si acum sa mai coloram un pic pagina cu o VESTA DE FAS care este disponibila in 3 culori si are o reducere de 80% din pretul sau initial .
Da , dupa cum va spuneam are o reducere de 80 % ,iar acum pretul ei a scazut la doar 6,94$.

 Este disponibila in trei culori ,dupa cum se vede si in imagini, aste confectionata dintr-un ameste de bumbac in combinatie cu poliester. Este un fas foarte lucios si foarte  viu colorat.
 Se poate asorta foarte bine dupa cum vedeti atat l apantalon , lung cat si la cei scurti , atat la bluza cu maneca lunga cat si la un tricou cu maneca scurta. O poti purta  atat  toaman cat si primavara sau dece nu vara cand sunt zile mai racoroase.
Si mai mult , o poti gasii disponibila ca si marime pana la marimea XXXL.deci sunt marimi pentru toata lumea.

Tot rasfoind site-ul am  gasit si o HAINA ROSIE de stofa de marime medie .
Are un guler superb de blana negru ce se asorteaza foarte bine cu modelul si culoarea rosie a hainei . Are ca si dimensiune medie , deasuora genunchiului , iar in talie are un cordon din acelasi material  ce se leaga in jurul taliei pentru a pune formele frumoase in relief.

Si nu este doar pe culoarea rosie , o mai puteti gasii si pe culoarea crem ,o culoare foarte frumoasa si eleganta. Si daca observati culoarea gulerului se schimba si ea in functie du culoarea hainei .
Si aceasta haina are o super  reducere de 75% .Inainte de reducere aceasta haina costa 136,59$ iar dupa aplicarea acestei reduceri imense , haina a ramasa la un pret destul de mic , doar 33,99$ .Unde mai gasesti asa preturi mici ? Nicaieri ! Toate preturile depasesc cu mult 50-100 $ pe articol.Acum si aici ai sansa de a cumpara aceste haine cu mega reduceri.
Vroiam sa inchei acest articol, dar nu il puteam incheia  fara sa va mai arat inca o HAINUTA DE FAS de marime medie cu guler de blana.
 O haina deosebit de frumoasa ,din fas cu guler de blana ecologica , care are si sistem de inchidere capse si o curea elastica in jurul taliei .

 Dupa cum vedeti este disponibila in patru culori minunate  si foarte elegante, Ca si model de marime medie , se asorteaza foarte bine cu o pereche de cizme lungi si o fustita scurta....bine merge destul de bine si la pantaloni.
 Ce vreau sa specific este faptul ca si aceasta haian are o reducere imensa de peste 80%  din pretul ei de 110.11 $ a ramas sa coste doar 20,67$.Chiar un pret mic , mic de tot .Ba mai mult un pret de necrezut  la care nici nu te astepti.
Si tu poti cumpara in aceasta vara haine pentru la iarna , pentru ca ai o multime de modele frumoase ,elegnate si foarte ieftine.
CUMPARATURI PLACUTE !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COMANDA NOUA PE SHEIN.COM

Good evening to all!           I haven't written in a while and I thought it would be time to come back again. Today I placed a new orde...