vineri, 17 iunie 2016

Shoppingul Banggood

Bun gasit ,!
Azi este vineri , se apropie wekeendul si am zis ca e timpul pentr noi cumparaturi .Desii sunt foarte multe produse si nu sti ce sa alegi de  pe site-ul www.banggood.com , eu o sa va arata cateva produse din care puteti alege .Aici gasesti atat haine cat si o multime de accesorii de toate tipurile, cum ar fi perdele, genti, incaltaminte ba mai mult si o multime de accesorii de bucatarie.Dar ....o s ava las pe voi sa descoperiti ce se ascunde sub aceasta pagina minunata.Eu o sa va arat doar cateva .
In primul rand m-am gandit ca a venit vara si este vremea vacantelor, in special vacantele la mare sunt cele mai asteptate de toata lumea.Iar eu ...vin sa va arat un minunat PROSOP ROTUND DE PLAJA .
Cand am vazut acest prosop am zis ...wow..este superb .si foarte diferit de vechile prosoape de plaja .Il poti folosii cu maare drag la plaja pentru ca este un model foarte deosebit si toata lumea de pe plaja va intoarce capul dupa prosopul tau.Are o dimensiune destul de mare 150cm .


Il mai poti folosii si pe peretele camerei pentru a da o pata de culoare si  va tine locul unui tablou.
Iar daca nu vrei s ail folosesti pe perete il poti pune pe pat  ,iar patul tau va fi superb dupa cum se vede si in aceasta imagine.                                                         

 Se poate gasii in mai multe culori , care mai de care mai frumoase ,care mai de care mai luminoase in functie de culoarea lui .



Iar pentru iubitorii de yoga va fi de nedescris .Nu doar exercitiile de yoga ii vor fi de folos cat si acest prosop care il va relaxa de minune.

Este un prosop foarte frumos si deloc scump ,acum il poti avea si tu la doar 14,99$.



Acum asi vrea sa va arat ceva foarte frumos ,in special pentru persoanle care locuiesc la curte si vor sa  isi puna pavele in curte.Cei drept sunt cam scumpe pavele plus ca trebuie sa platesti si persoana care le va monta. Dar ...eu va vin in ajutor pentru a nu mai plati asa multi bani pe pavele din curte si nici de a mai platii pe cineva sa le monteze.Oare te intrebi cum poate fi posibil acest lucru ?! Dar uite ca aici pe banggood  se poate .
Este vorba de o FORMA DE PAVELE  din plastic dur  care va usureaza munca  si nu va lasa fara bani in buzunar
Cu aceasta forma poti realiza o multime de pavaje atat din ciment cat si din caramida.Se  lucreaz afoarte usor cu aceasta forma si fara  a face prea multa mizerie si deranj in curte.


Se poate utiliza atat de simplu incat poate fi folosita si de o femeie .In imagine puteti vedea cat de simplu se lucreaza cu aceasta forma , si cat de usor iti poti creea singur pavajele dorite .

In cel mai scurt timp poti avea  o curte de invidiat.Repede si usor curtea ta va devenii de vis.

Poti realiza atat pavaje pentru intreaga curte cat si pentru o portiune mai mica cum ar fi un trotuar sau dece nu in jurul unei gradinite cu flori.
Iar pentru cine are si o piscina ,un lac sau o fantana arteziana aceste pavele sunt minunate si vin foarte bine alaturi de  ele,Va imaginati cum ar fi sa va creati singuri pavajele dorite? Va inchipuiti cum ar fi sa fiti propriul desinger al curtii dumneavoastra?

       Iata ca aici avem solutia celor cu chef de munca si dornici de a realiza ceva frumos si unicat .
Si ca sa va spun ....aceasta forma nu este deloc scumpa ....costa doar 31,90 $,Acesti bani sunt de 5 ori mai putini decat  ar costa o persoana calificata pentru a va monta pavajele.Deci .....o investitie super buna .

V-am aratat mai sus si prosop si forma de pavaje ,,ce ziceti acum sa va arat si ceva incaltaminte ideala pentru vara.Am ales acesti PANTOFI SPORT care sunt fantastici pentru vara.

Sunt de o caltate foarte buna , sunt lejeri si foarte comozi .Sunt confectionati dintr-o plasa fina ce c permite foarte bine aerisirea piciorului pe timp de  vara .Atunci cand  afara termometrul trece 35 grade .piciorul tau va fi aerist super bine..                                        


 Au talpa mai inalta si tot o data si ea foarte bine aerisita,
Dupa cum vedeti ...sunt disponibili p emai multe culori  care mai de care mai frumosi  care mai de care iti atrag atentia mai mult.


Eu ii recomand cu mare drag ,am avut si eu o pereche si acum voi achizitiona o noua pereche pentru ca ii cautam de mult timp si nu ii gaseam nicaieri.Asa ca  acum si aici este salvarea mea, iar de pret ce sa va spun ....este destul de mic ...doar 24,55$  avand si o reducere foarte buna,pentru ca inainte erau mai scumpi ,aveau un pret de 36,68 $ ,iar acum voi profita din plin de aceasta reducere si voi achizitiona o pereche noua.Si STITI CEVA???   TRANSPORTUL ESTE GRATUIT .

In ultimul timp tot  vad o reclama la tv cu ceva ochelari de soare  si ce credeti ?  am gasit aici acesti OCHELARI DE SOARE   la un pret de doau ori mai mic ca cei de la tv dar ...sunt aceiasi ochelari .



 Sunt ochelari de soare din aliaj precum aluminiu si magneziu cu o protectie UV polarizata ,destul de ridicata  ,ce te ajuta in special la condusul masinii atunci cand soarele isi face de cap si nu te lasa in pace.

 Au fost creeati special pentru a iti proteja vederea de soare si a te ajuta  pe tot parcursul zilei , atunci cand soarle predomina pamantul.
Sunt in diverse forme si diverse modele chiar si mai mai multe culori ,pentru a face pe toata lumea multumita .Pentru ca sunt persoane care prefera ochelari cu lentile mai luminoase altii cu  lentile cat mai obscure .

Daca observati si rama este destul de fina fiind din aluminiu cu magneziu ii permita sa se stranga destul de bine .Sunt foarte frumosi si chiar atragatori ,dar s anu uitam ca sunt  cu o ridicata  protectie UV .Si asa cum va spunema mai sus eu am vazut acesti ochelari la tv si aveau un pret destul de piperat , pe cand aici ii poti  achizitiona la doar 15,88$ si ai si transportul gratuit .



Ei si uite asa a venit si ora de culcare , dar nu puteam incheia acest articol si fara un aprodus vestimentar , ca ,na tot este vara si foarte cald, Dupa cum vedeti vara a inceput sa isi intre in drepturi chiar mai devreme de cat trebuia si a venit asupra noastra cu canicula foarte mare .
In aceast seara am ales o ROCHIE LUNGA  foarte lejera si ideala pentru vara , chiar daca este lunga si de culoare inchisa.

Este o rochie chiar foarte lejera si foarte practica ,chiar daca este lunga  si poate va imaginati de ce sa cumparati aceasta rochie acum pe timp de vara.Ei eu va spun ca materialul din care este facuta aceasta rochie este foarte subtire si foarte fin ,identic cu inul .care stim cu totii ca inul este acceptat in orice perioada a zilei pentru ca nu va ;lasa sa treaca caldura .                       





Mai mult stiul vintage  casual este foarte cautat si adorat de femei fie ca este vorba de o rochie ,o bluza sau chiar si pantaloni .Croiala maneci tip maieu este ideala pentru vara ,Aceasta rocchie o puteti gasii pe culori diferite iar de marimi ce pot sa va zic este ca poti gasii  de la S ,chiar si  marimea 3XXL
Pretul ei nu este deloc mare si este accesibil tuturo persoanlor, doar 17,59$ avand o reducere foarte mare  din pretul ei initial de 35,46 $ acum poate fi a ta pentru doar 17,59$.
Va doresc un wekeend minnat si spor la cumparaturi !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COMANDA NOUA PE SHEIN.COM

Good evening to all!           I haven't written in a while and I thought it would be time to come back again. Today I placed a new orde...