luni, 27 iunie 2016

OOTD- HAINELE DRESSLINK

      Azi am mai primit inca o comanda care o asteptam de ceva timp .Erau niste produse vestimentare pentru o prietena care m-a rugat sa ii comand si ei ceva hainute .Asa ca am ajutat-o si am facut o comanda si pentru ea.  .Azi  a sosit coletul , iar prietena a fost foarte incantata de produse ,ii plac foarte mult  si ii vin de minune.
Pentru prima ei comanda a ales 4 lucruri , in principiu a vrut sa le vada , cum sunt , daca sunt de calitate sau nu .Paentru ca multa lumea atunci cand vad produse ieftine se cam sperie sa nu cumva sa nu fie bune...Dar in momnetul cand primeste prima comanda deja devine dependenta de cumparaturi. Acum s ava arata ce lucruri frumoasa a comandat.
In prima faza  a ales o BLUZA GRI cu maneca lunga .
O bluza superba ,subtire si de o calitate foarte buna.Este confectionata din bumbac , se intretine foarte bine , se calca si se spala de minune, Atentie cu imprimeul atasat pe pieptul bluzei , Fiind cauciucat la spalat daca apap este prea fierbinte s-ar putea ca sa nu fie prea ok pentru materialul cauciucat  si nici sa lasati sa se lipeasca portiune cu cauciuc.
Aceasta  bluza este foarte frumoasa iar pretul uimitor de mic, doar 2.84$.Momentan  nu se mai afla pe stoc , dar cu suguranta va revenii
Alaturi de aceasta bluza prietena mea a mai comandat si alte produse cum ar fi acesti BLUGI TAIATI  si cu talie inalta.
Sunt superbi atat ca model cat si ca material ,are un material foarte  subtire  si sunt potriviti pentru vara .Au talie inalta si tur lasat .Sunt la mare cautare acesti blugi .Dar surpriza vine la final pretul lor destul de mic ,doar 7,62$.  Ii poti gasii  disponibili  in mai multe marimi , atata pentru doamnele foarte slabute cat si pentru persoanle mai plinute.
prietena mea ii recomanda cu darg tuturor persoanelor carora le place acest model de blugi.
Tot in acest colet a vrut sa comande si acest CEAS superb .
Un ceas auriu cu argintiu, care are curea metalica .Este un ceas minunat si foarte frumos , In mall sau alte magazine online am vazut acest model cu mai mult de 10-15 $ , iar prietena mea  l-a cumparat cu doar  4,24$, o  diferenta foarte mare de pret , isi merita din plin banii.Inca sunt prea putini pentru asa calitate  si model deosebit .
In acest colet a vrut sa cumpere si un cadou pentru mama ei , si i-a facut o surpiza placuta  si a comandat pentru mama sa o minunata BLUZA GRI cu maneca scurta si cu o frumoasa broderie ce sta lasata pe umeri .

Este o bluza cu un stil casual ce se poate purta atat cu o fustita  cat si o pereche de blugi sau alt tip de pantaloni .Este usor elastica si se muleaza perfect pe corp. Iar broderia de pe umeri este superba .
Aceasta bluza nu a fost deloc scumpa , are un pret mic de doar 3,56$. In comparatie cu calitatea ei pretul este foarte mic..
Asa ca ...daca si voi vreti sa va cumparati cateva noutati de vara, acum  aveti ocazia, pentru ca acum sunt si ceva promotii interesante.
Cum ar fi;
La cumparaturile superioare a 59$ primiti o reducere de 5$ daca la finalul comenzii adaugati codul de reducere DLblog5 
Iar pentru cumparaturile superioare  la 99$ ,primiti o reducere de 10$ daca la finalul comenzii adaugati codul de reducere DLblog10 .
VA DORESC CUMPARATURI FRUMOASE!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COMANDA NOUA PE SHEIN.COM

Good evening to all!           I haven't written in a while and I thought it would be time to come back again. Today I placed a new orde...