marți, 31 mai 2016

GLOBAL COLLECTION BY SHEIN

                
                   
Shop Now.


It's time for crazy shopping.

Take 40% OFF Over US$55     Code:HY40

Take 45% OFF Over US$105    CODE:HY45

You will never find a bigger discount than this time.

Get your latest fashion from SheIn with the least cost.

Don't hesitate, just buy it.

               Oficial....de maine 1 Iunie este vara .Asa ca am vrut sa va vin in ajutor cu ceva hainute ieftine  ,foarte frumoase si mai mult ....cu transport gratuit pentru toat alumea.
Ce zici???....ti-am starnit curiozitatea si vrei sa vezi ce a pregatit www.shein.com pentru tine?
Pentru inceput va prezint o rochita beige  ideala pentru var a, este un model foarte frumos si foarte eleganta. Daca si tu vrei sa achizitionezi aceasta rochie poti intra AICI si poti profita din plin de preturile  mici si reducerile foarte mari .Aceasta rochie costa doar 12,99$  un pret redus de la pretul de 19.98$ .



Si daca tot vine vara ...zic ca este si vremea sandalelor.Am gasit pe site o pereche de  sandale minunate ce se potrivesc destul d ebine si rochia de mai sus.


 Aceste sandale sunt foarte tari..sunt wowwww .imi plac foarte mult aceste sandale , pentru ca este un model superb ce seamana destul d ebine cu o cizma.Este un model nou care va invada in aceasta vara  Daca iti plac si vrei sa incepi si tu vara ca o adevarata diva poti achizitiona si tu aceste minunate sandale la un pret foarte bun .Doar 31,99$ ,acest pret este redus  cu peste 35 % .Pretul lor fiind inainte de 49,99%.


Si daca vei intra pe site nu vei gasii aceste sandale doar pe culoarea negru , ai o gama  de 4 culori disponibile  .


Si daca vorbim despre vara ,vorbim de soare ,caldura si multa plaja.De aceea stiu ca multe dintre voi va cautati costume de baie in culori si modele variate.Asa ca m-am gandit sa va arat si ce colectie  minunata gasesti la  shein
Din aceasta colectie imi plac foarte multe modele dar acest costum de baie   imi atrage foarte mult atentia.

 Atat culoarea cat si modelul   este chiar pe placul meuu , Imi place foarte mult ca este model simplu si in doua culori unde predomina rosul.iar pe margine are atasata o dantela neagra ce da un efect foart efrumos acestui costum
.Poate nu va vine sa credeti dar acest costub de baie costa doar .......7.99$ un pret wow de vara .Acest costum de baie are  reducere foarte buna de pan ala 38% .Pretul lui inainte de reducere era de 12,99$.Deci ,,,o afacere foarte buna



Dar .....sa nu uitati ca pana in data de 6 iunie ,orice comanda a voastra va fi rasplatita si cu cateva discounturi ,separata de reducerea deja aplicata produselor.
Pentru comenzile  ce depasec suma de 55$ vi se mai adauga o reducere de 40% daca la finalul comenzii adaugati codul de reducere HY40.
Iar pentru comenzile care depasec suma de 105$ puteti beneficia de o reducere de pana la 45% daca la finalul comenzii adaugati codul de reducere HY45.
Si asta nu este tot....o data ce ai prlasat o comanda SHEIN  iti rasplateste fideliatate  si iti acorda puncte pentru comanda ta ,Aceste puncte le poti folosii pentru alte comenzi ,unde iti da posibiliattea sa iei haine cu pan ala 70 % reducere ,Adica daca ai 1000 de puncte asta inseamna 10$.Ce poti face cu aceste 1000 de puncte ??/ Poti alege un produs de 10$ si vei mai plati doar 3$ pentru el....Ei ce ziceti?? suna bine nu ?!
VA DORESC CUMPARATURI MINUNATE , MAI ALES ACUM CAND AI TRANSPORT GRATUIT PENTRU TOATA LUMEA !









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COMANDA NOUA PE SHEIN.COM

Good evening to all!           I haven't written in a while and I thought it would be time to come back again. Today I placed a new orde...