dupa care intr-o tava tapetata cu ulei si faina adaugam compozitia si o dam la cuptor in jur de 3-35 minue albusul de galbenus\
le mixam pana se fac spuma
apoi adaugam si zaharul
si apoi praful de copt si faina
le mixam pana se fac spuma
apoi adaugam si zaharul
si apoi praful de copt si faina
dupa care intr-o tava tapetata cu ulei si faina adaugam compozitia si o dam la cuptor in jur de 3-35 minue albusul de galbenus\
le mixam pana se fac spuma
apoi adaugam si zaharul
si ap
le mixam pana se fac spuma
apoi adaugam si zaharul
si ap
Pentru preparare iti trebuie:
RăspundețiȘtergere- 1 praf de copt
- 3 oua
- 2 kiwi
- 10 linguri faina
- 8 linguri zahar
- . crema
- 1 cana de zahar
- 1 pafhet de unt
- 5=6 linguri de cacao
- 10 visini din compot
- 2-3 linguri ulei
- 500 ml frisca
- 2 esente de rom
- 300 gr zahar pt sirop
- 1 esenta de rom
Instructiuni pentru preparare:
separam albusul de galbenus\
le mixam pana se fac spuma
apoi adaugam si zaharul
si apoi praful de copt si faina
dupa care intr-o tava tapetata cu ulei si faina adaugam compozitia si o dam la cuptor in jur de 3-35 minue
dupa ce sa copt scoatem baltul din cuptor il scoatem pe o tava si il lasam la racit
intre timp preparam crema
punem inr-o cratita 3 oua 1 cana de zahar si la punem la foc sa fiarba bine apoi adaugam pachetul de unt si cacao o lasam sa fiarba bine pana devine ca o ciulama
si o lasam la racit
batem si frisca si o damla frigider
intre timp blatul racit il insiroam cu un sirop facut din 300 gr zahar lasat la topti pe foc dupa care adaugam apa iar cand sa racit adaugam 2-3 esente de rom
dupa ce am insiropat primul blat adaugam crema care sa racit si apoi adaugam si al 2 lea blat insrropat bine
dupa acre adaugam si frisca
ioar la final ornam cu felii de kiwi si jumatati de visine din compot