vineri, 24 octombrie 2014
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
COMANDA NOUA PE SHEIN.COM
Good evening to all! I haven't written in a while and I thought it would be time to come back again. Today I placed a new orde...
-
Bun gasit ! In urma cu cateva saptamani am avut prilejiul de a ma numara printre cei norocosi de a testa produsele fito-dermatocosmeti...
-
Lotiunea minune De ceva timp tot imi apar ceva bubite rosii pe maini in partea de sus , mai e...
-
Buna dimineata! Este vara , e cald si reducerile fac furori pe toate siteu-rile online cat si in magazine reale sau mall-uri Asa ...
RăspundețiȘtergereSe amestec azaharul cu ouale si laptele se pun intr-un vas pe foc la bai marin .si se lasa pe foc amestecand intr-una pana ce se obtine o pasta omogena ca o smantana.
se ia de pe foc si se lasa un pic la racit .
intre timp se bate frisca si se imparte in doua, jumate se pune la frigider iar jumatate se pune peste compozitia racita.
se dizolva gelatina in putin apa calda si se pune peste compozitia de mai sus.,si se amesteca foarte bine .
Intr-o tava ( eu pun in cele de chec) punem folie transparenta ,apoi punem kiwi taioat rondele si adaugm un pic din compozitie peste kiwi , dupa care ( intr-un bol punem cele 300 ml apa si cele 3 esente de rom pt a inmuia piscoturile ) punem un rand de piscoturi inmuiate in apa cu esenta de rom apoi am pus si banane taiate rondele si am pus iar un strat din compozitie pan ce aramas tava goala doar de 2 degete, apoi o dam la frigider circa 3-4 ore ,dupa care o scoatem din frigider si o rasturnam pe un platou dupa care o ornam cu frisca si kiwi si o damiar la frigider m se serveste rece
sa aveti pofta
Pentru preparare iti trebuie:
RăspundețiȘtergere- 2 buc. banane
- 500 gr frisca
- 5 oua
- 4 buc. gelatina
- 4-5 buc. kiwi
- 500 ml lapte
- 500 gr zahar
- 300 ml apa
- 1 pachet piscoturi
- 3 buc. esenat rom
Instructiuni pentru preparare: