vineri, 24 octombrie 2014

Crema de zahar ars

Un comentariu:

  1. Pentru preparare iti trebuie:
    - 12 buc. oua
    - 1500 ml lapte
    - 12 lingura zahar
    - 3 lingura FAINA
    - 1 buc. ESENTA ROM
    - 200 gr zahar pt ars
    - 1 buc. portocala potrivita
    - 2 buc. vanilii
    Instructiuni pentru preparare:
    Punem in cratita zaharul pt ars si il punem pe foc la foc mic sa nu se arda prea tare ..dupa ce sa topit tot zaharul luam cratita de pe foc si invartin de cratita intr0o parte si alta sa punem zaharul pe tot fundul cratitei si pe peretii ei ..apoi lasam sa se raceasca intre timp...

    Separam albusul de galbenus
    batem albusul spumaapoi adaugam zaharul si mai mixam pana ce se topeste zaharul
    dupa ce sa topit zaharul adaugam si galbenusul
    adaugam esnta de rom .coaja de portocala rasa si vanilia mixam un pic apoi adaugam si faina .dupa care iar mixam un pic , la final punem laptele si mai amestecam un pic .
    intre timp zaharul ars sa racit rasturnam toata compozitia peste el si o dam la cuptor al foc mediu..sa aveti pofta

    RăspundețiȘtergere

COMANDA NOUA PE SHEIN.COM

Good evening to all!           I haven't written in a while and I thought it would be time to come back again. Today I placed a new orde...