vineri, 24 octombrie 2014

Chanticler

Un comentariu:

  1. Pentru preparare iti trebuie:
    - 500 gr frisca
    - 6 buc. oua
    - 250 ml lapte
    - 2 buc. ESENTA ROM
    - 1 buc. CREMA DE CIOCOLATA DIN MAGAZIN
    - 1 cana zahar
    - 1 cana si jumatate faina
    - 1 buc. praf de copt stins in 2 linguri apa minerala
    - 3 lingura cacao pentru ornat
    - 3 lingura zahar pudra pentru a pune la crema
    - - pentru sirop avem nevoie de
    - 300 gr zahar ,
    - 1 litru apa
    - 3-4 linguri de ulei
    Instructiuni pentru preparare:
    Se pun intr-un bol cele 6 oua ,intregi, se adauga zaharul si se mixeaza bine pana ce zaharul sa topit , se adauga praful de copt stins in apa minerala,apoi se pune si faina .
    Intr-o tava punem 3-4 linguri de ulei si o tapetam cu faina,apoi rasturnam aluatul obtinut , si il dam la cuptor pana va trece testul scobitorii,pana se rumeneste bine .
    scoatem tava din cuptor si o lasam la racit
    intre timp pregatim frisca si o punem la frigider
    dupe ce am terminat cu frisca facem siropul
    punem cele 300 gr de zahar intr-o cratita pe foc la topit , nu il lasam sa se arda prea tare casa nu devina amar , cand sa topt adaugam in jur de 1 litru de apa, si il lasam sa dea in clocot, apoi il luam de pe foc si il lasam la racit ,cand sa racit adaugam si esenta de rom .
    pan ace se raceste si siropul facem crema
    punem plicul de crema intr-un bol ,adaugam 3 linguri de zahar si 250 ml lapte si o batem in jur de 5-6 miunte .
    cand blatul sa racit il luam si il insiropam bine ,dup ace sa insiropat adaugam un strat bun de crema si apoi un strat de frisca , deasupra cu o strecuratoare punem cele 3 linguri de cacao si pudram deasupra la frisca
    sa aveti pofta

    RăspundețiȘtergere

COMANDA NOUA PE SHEIN.COM

Good evening to all!           I haven't written in a while and I thought it would be time to come back again. Today I placed a new orde...