marți, 22 martie 2016

Moda copiilor !

Bun gasit !
            Azi am ales sa va vorbesc despre hainele copiilor, despre ce asi mai dorii sa comand eu pentru fetita mea si nu numai .Ca tot se apropie Pastele , ca tot vin caldurile ,deja timpul a inceptu pe zi ce trece sa se incalzeasca destul de bine,am zis ca ar trebuii sa innoim si garderoba.
Cunosc destule siteu-ri internationale cu tot felul de haine ,dar nu toate au si haine pentru copii. unele au doar de dama, altele si de dama si de barbati dar mai rar gasesti haine de  copiii.Asa ca am decis o noua cautare pe google, si am gasit un site minunat cu haine si de dama,si de barbati si de copii ba chiar si cu alte accesorii utile, chiar si jucarii si multe  gadgeturi  doar aici le gasesti   pe acest site minunt www.bangood.com
Asa cum va spuneam mai sus azi va voi prezenta catev ahainute pentru copii.Pe mine in special ma intereseaza hainele de fetite ,pentru ca am o fetita, dar am zis sa nu facem discriminare si sa fac prezenta si tinuta baietilor in acest articol.

In primul rand mie personal m-ia atras atentia acest compleu fetite  foarte frumos si viu colorat ,compus dintr-un tricou portocaliu si o fustita florala.Un compleu frumos ce vine in mai multe categorii de marimi, fiind confectionate din bumbac .Acest compleu este minunat pentru zilele calduroase, unde copilul dumneavoastra se va simtii atat lejer cat si elegant. Si mai mult are si un pret uimitor de doar 8,66 $.


                       Un alt produs care de prima oara cand am gasit acest site m-ia facut cu ochiul ,rochita tule florala  foarte frumoasa, fiind confectionata din bumbac si sifon disponibil pe mai multe nuante de culori  foarte frumoase.Aceasta rochita este adorata de orice fetita avad un design foarte frumos si elegant in care fetita ta se va simti minunat . Tot odata se va simtii ca si regina balului din desenele animat sau alte filme minunate penrtu copii vazute in zilele noastre la televizor.Si chiar am vazut multe fetite purtand acest gen de rochita tutu.
Asi mai vrea sa ii mentionez si pretul care este foarte mic si accesibil oricarei mamici pentru asi face fetita ca o printesa, doar 6,64$.



Tot uitandu-ma prin site si cautand tot felul de produse am gasit si acest  trening unisex care vine foarte bine atat la fetite cat si baieti, un model super frumos ,cu imprimeul ideal animal print .Confectionat din bumbac in combinatie cu nilon ,potrivit pentru primavara -toamna, la joaca la scoala sau iesiri in parc.
Este foarte placut la atingere si foarte minunat .
Pretul lui este foarte bun ,doar 18,94$,



                   Tot vorbesc despre hainele fetitelor dar nu vreau sa uit  sa va spun ca si pentru baieti sunt destule haine frumoase si elegante ,dupa cum vedeti si acest compleu format din  camasa si pantaloni . 
                 Camasa cu maneca lunga din bumbac foarte frumoasa si eleganta ce vine insotita de o pereche de pantaloni si ei tot din bumbac dar sa nu uitam ca acesti pantaloni au un accesoriu ce face toata tinuta, bretelele ....care sunt ideale pentru baieti si foarte la moda si pentru adulti .
               Este un compleu foarte frumos si elegant si deloc scump , doar 13,63$ .O nimica toata  cand vrei sa ai un baietel foarte elegant




Dar sa nu uitam ca pentru anumite evenimente avem nevoie si de haine mult mai elegante ca si acest sacou baieti verde . o culoare minunata si o croiala foarte eleganta.Se poate combina destul de bine cu o camasa si un papion iar printul din poveste este in casa ta .
Baietii eleganti sunt asteptati sa vada acest sacou si clar il va dorii si el , doar pentru pretul lui foarte mic19,89 $ toate mamicile cu siguranta il va dorii sa il cumpere pentru baiatul ei .
Va asteptam pe site www.bangood.com  sa faceti si voi cumparaturi pentru printul siprintesa voastra.!
Voi revenii in curand cu alte tinute la fel de frumoase.

VA DORESC CUMPARATURI PLACUTE !

5 comentarii:

COMANDA NOUA PE SHEIN.COM

Good evening to all!           I haven't written in a while and I thought it would be time to come back again. Today I placed a new orde...