marți, 3 februarie 2015

Program de afiliere la www.sheinside.com

Program de afiliere



Programul de afiliere cu www.sheinside.com se desfasoara la nivel mondial si iti aduce si un venit in plus chiar si haine gratis.
O sa va povestesc cum functioneaza noul program de afiliere de la www.sheinside.com
Www.sheinside.com este un site international de haine ce vinde haine la preturi foarte mici
Trebuie sa ai un blog activ cu vizitatori .
Lunar www.sheinside.com are promotii cu o multime de reduceri.Tu ca si afiliat trebuie sa prezinti promotia actuala pe blog.site,facebook si multe alte surse,, trebuie sa faci reclama in asa fel incat sa atragi cat mai multi potentiali cumparatori.
Pentru aceasta tu vei fi recompensat cu 15$ pe articol daca acesta indeplineste conditiile necesare a a avea cat mai multi vizitatori si /sau cumparatori posibili.
Se intampla ca uneori promotia prezentata de tine sa nu indeplineasca cerintele si promotia sa nu fie acceptata iar tu nu vei mai primii cei 15$ dar,,,,,,,nu te ingrijora www.sheinside.com prin programul de afiliere are o recompensa si pentru articolele neaprobate......vei primii 500 de puncte sheinside care are un echivalent la 5$, aceste puncte le poti folosii la cumparaturi, cu cat mai multe puncte stranse cu atat cumperi haine gratis.
Daca si tu vrei sa faci parte din aceasta echipa minunata nu iti ramane decat  sa intriAici sa te inscrii si tu in programul de AFILIERE



Aici gasiti produse la doar 8,99$
Si de foarte buna  calitate cum sunt acestea la doar 8,99$

Toate aceste produdse le gsasiti doar aici pe www.sheinside.com

La cele mai mici preturi si de o calitate foarte buna
Daca di tu vrei sa beneficiezi de reduceri  nu iti ramane decat sa te inscri si tu aici. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COMANDA NOUA PE SHEIN.COM

Good evening to all!           I haven't written in a while and I thought it would be time to come back again. Today I placed a new orde...