marți, 18 noiembrie 2014

Cele mai tari reduceri !!!!!!!!



Bun venit la o noua promoție www.sheinside.com .
                
                   It Is Time To Indulge Your Closet!
Buy Warm Clothes To Prepare For Cold Winter!
Up To 80% Off For Everything!
Over US$50 Code:closet5
Over US$100 Code:closet15
Date: Nov/18-Nov/25
                 După cum bine știți  va pregătim oferte săptămânale cu cele mai tari reduceri online, iar in aceasta săptămână va prezentam următoarea promoție;
-in perioada 18-25 noiembrie www.sheinside.com vine cu reduceri de pana la 80% la toate produsele
- pentru cumpărături de peste 50$ vei primii o reducere de 5$ daca in formularul de comanda vei adaugă si codul closed5 ,iar pentru o comanda de 100$ vei avea o reducere de 15$ daca vei introduce codul closed15 ,așa ca  intra aici. si bucurate si tu de minunatele reduceri.
Nu mai sta mult pe gânduri oferta este limitata si nu durează decât 10 zile, dar tine cont pana in data de 5 decembrie vei beneficia si de transport GRATUIT.
-Si eu am intrat pe www.sheinside.com si am găsit o mulțime de produse care îmi fac cu ochiul ,de aceea vreau sa va prezint si vouă câteva dintre ele;
Acest minunat cardigan pufos si călduros este minunat pt zilele friguroase si nu costa nici prea mult......doar 25$ ,dar daca ținem cont de oferta prezentată mai sus si veți face o comanda de 50$ respectiv 100$ beneficiați de reducere intre 5-15$.

             
     CARDIGAN la doar 25$        

Am mai găsit si aceasta rochiță superba la prețul uimitor de 19,59$, o rochiță simpla si frumoasa care o puteți purta la orice fel de eveniment ,model simplu si frumos culoare mereu la moda.


Rochiță neagra la doar 19,59$


Clik aici  Pentru a găsii si voi ținutele perfecte la preturi minunate, sa nu uitam ca acum in prag de sarbatori avem nevoie de ținute noi pentru Crăciun sau Revelion....si sa nu mai lungim vorba intra AICI si schimba hainele din șifonier.
Va doresc o săptămână minunata si spor la cumpărături ieftine si de calitate!
             

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COMANDA NOUA PE SHEIN.COM

Good evening to all!           I haven't written in a while and I thought it would be time to come back again. Today I placed a new orde...